ناگت مرغ در هواپز بسیار ترد و خوشمزه میشود. ناگتهای خانگی با هزینه کمتری تهیه میشوند و سالمتر هستند. پیشنهاد میکنیم برای فرزندان کوچک خود این ناگتها با ظاهر فانتزی را درست کنید.
زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه
وعدههای غذایی: برای چهار نفر
کالری ۶۰۱ کیلو کالری
مواد مورد نیاز:
سینه مرغ: چهار تکه
پودر سیر: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۲ قاشق چایخوری
آرد: ۲ فنجان
پودر قند: یک چهارم فنجان
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: ۱ فنجان
مراحل تهیه:
سینههای مرغ را خرد کنید و با شیر در ظرفی جدا مخلوط کنید. سپس روی مواد را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک شب در یخچال قرار دهید.
سپس، ۲ عدد تخم مرغ را با همزن بزنید و به کاسه مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
هواپز خود را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک کیسه زیپدار، موادی مانند آرد، پودر قند، نمک، فلفل، پودر سیر و پاپریکا را با هم مخلوط کنید. کیسه را تکان دهید تا همه مواد با هم خوب مخلوط شوند.
با استفاده از یک قاشق سوراخدار، نیمی از مرغ را داخل کیسه زیپدار بریزید. خوب تکان دهید تا مرغ با مواد مخلوط شود. با استفاده از یک قاشق سوراخدار دیگر، مرغ روکش شده را بردارید و کنار بگذارید. این کار را با نیمه دوم مرغ تکرار کنید.
سینی هواپز را با روغن زیتون اسپری کنید و مرغ را داخل آن قرار دهید. سپس مرغها را با روغن اسپری کنید.
مرغها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در هواپز بپزید تا طلایی و ترد شوند.
نوش جان