مواد لازم:

ماهی قزل آلای سالمون

نمک

فلفل سیاه

پاپریکا

آب لیموترش تازه

روغن زیتون

۲حبه سیر

ادویه ماهی(ترکیب زردچوبه وپودر زنجبیل را میتوانید جایگزین کنید.)

 

روش پخت:

نمک و ادویه ها را با آب لیموترش وروغن زیتون وسیر رنده شده خوب مخلوط کنید وماهی هارا خوب در مواد بغلطانید وبه مدت یک الی دوساعت در یخچال بگذارید تاطعم دار شوند.

سرخ کن بدون روغن را روی منوی ماهی ودمای ۲۰۰درجه به مدت ۲۰دقیقه بگذارید.

بعد از۲۰دقیقه ماهی ها را برگردانید و دوباره بمدت۵دقیقه بادمای ۲۰۰درجه داخل سرخ کن قرار دهید تاپشت ماهی ها نیز کمی ترد وخشک شود.

 

نکته:

قبل از گذاشتن ماهی،سبد را با کمی روغن خوب چرب کنید تا ماهی به آن نچسبد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *